• Maa - Vrij 8.30 12.00 - 13.00- 17.00
    11/11 gesloten - Za & Zo gesloten
  • 09/278.01.23
    info@publi-fdm.be
  • Volg ons

Nieuws

Nieuws

Publi-FDM krijgt SI’BON Kwaliteitslabel

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Publi-FDM van SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk voor Erkend Signbedrijf gekregen. Publi-FDM is dan ook terecht trots op deze erkenning waarvoor men is getoetst op onderdelen als ervaring, vakbekwaamheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

Om te worden toegelaten moet je aan een groot aantal eisen voldoen en er zijn tussentijdse peilingen of je de erkenning nog wel waard bent. Voor deze branche is het belangrijk dat SI’BON kwaliteitsnormen heeft ontwikkeld. Wij zijn blij dat we de erkenning hebben gehaald maar we hebben dan ook de nodige ervaring en een goed opgeleid en vakbekwaam team.

Een belangrijke taak die SI’BON op zich neemt is duidelijkheid creëren in de wereld van de visuele communicatie. Er is een enorm verschil tussen “kleefletters produceren” en “signmaking”. Als de klant met het verkeerde bedrijf in zee is gegaan, merkt men dit pas na aflevering dat de kwaliteit van het product te wensen overlaat. Voor de klant is het echte signbedrijf echter moeilijk te herkennen. Daarom geeft SI’BON door middel van selectie en erkenning aan wie het vak “Signmaking” (zoals het ontwerpen en vervaardigen van gevel-, licht-, bord-, en autoreclame eigenlijk heet) nu echt beheerst. Gezien de enorme wildgroei in de branche is dit geen overbodige luxe.

Door voor een Erkend Signbedrijf te kiezen weet de klant dat hij een ervaren reclamemaker voor zijn opdracht heeft ingeschakeld. Deze staat garant voor kwaliteit, creativiteit en garantie op de geleverde reclameproducten.

  

 

 

Publi-FDM in Sign+ magazine Juli 2016

 

 

 

 

swissQprint Nyala2

swissQprint Nyala2

Het printen rechtstreeks met UV druk rechtstreeks op alle materialen met de high end printer SwissQprint Nyala 2

Nieuwe website Publi-FDM

Nieuwe website Publi-FDM

Nieuwe website Publi-FDM