Experten
in het
Printen Plaatsen Plakken Ontwerpen
van uw publiciteit

PRINT & SIGN
TEXTILE & INTERIOR
DISPLAY & PACKAGING

Voor al
uw reclame
op maat.

Over publi-fdm

Publi-FDM is al jaren specialist in de print & sign wereld. In slechts enkele jaren is Publi-FDM uitgegroeid tot HÉT bedrijf voor al uw gepersonaliseerde visuele marketing en communicatie.

Van reclame zoals drukwerk, spandoeken, leddisplay, displays, uithangborden, ledverlichting, doosletters, werkledij tot gevelletters en nog zoveel meer.
U kan bij ons terecht van uw basis-ideeën over hoe uw reclame oplossingen er zouden moeten uitzien tot de montage van uw bestellingen.
Wij noteren uw wensen en werken dan een op maat gemaakt plan uit. Indien u akkoord gaat, maken en plaatsen wij de reclame oplossing binnen de afgesproken termijn.

Ook voor onderhoud van uw lichtreclame kan u bij ons terrecht. Voor zowel bestaande als door ons geplaatste licht- en gevelreclame kan u ons contacteren.

Publi-FDM levert u het beste Belgische vakmanschap tegen de scherpste prijzen!

Realisaties.

printen, monteren, beletteren & ontwerpen.

Ontdek onze volledige productie met hoge kwaliteit digitale printers en maak kennis met ons professioneel team en al onze diensten!

wat ons bezighoudt.

Daddy Kate Group investeert in Publi-FDM

Publi-FDM heeft Daddy Kate Group aangetrokken als investeringspartner. De participatiemaatschappij van de drukkersfamilie Claes uit Sint-Pieters-Leeuw bouwt aan een netwerk van complementaire bedrijven in de grafische industrie

Lees meer

One way vision vs. Two way vision

Wanneer we door de winkelstraten lopen of op de achterruit van een bedrijfswagen kijken, zien we heel vaak raamstickers. Er bestaan verschillende soorten stickers geschikt voor korte of lange termijn (reclame) campagnes.

Lees meer

Vraag uw offerte.

Enkele van onze klanten