beletteringen

Publi-FDM staat garant voor een kwalitatieve en stijlvolle belettering of wrap van jouw (promo)wagen(s), werkvoertuigen of vloot. Onze ervaren beletteraars en carwrappers zitten al jaren in het vak en gaan zorgkundig te werk bij iedere opdracht. Daarenboven weten wij bij Publi-FDM exact welke folie(s) te gebruiken en hoe deze op de juiste manier aan te brengen. Ook kan u bij ons terecht voor een gepast ontwerp van de belettering of wrap van jouw voertuig. 

Van idee tot uitvoering

Bij Publi-FDM streven we ernaar u de beste service te bieden van idee en ontwerp tot finale print.

Ons grafisch team zorgt ervoor dat uw idee en ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt worden ter voorbereiding van uw drukwerken. 

Ons gehele team kijkt met oog voor detail naar de kwaliteit en de scherpste kleuren van uw orders gedurende het gehele printproces. 

car wrapping

Bij Publi-FDM kunt u terecht voor alle mogelijke belettering op voertuigen zoals personen,- bestel,- vrachtwagens en trailers. U kan ook heel uw wagen laten carwrappen!  Car wrapping is een populaire vorm van autobelettering.

Voordelen carwrap

  • U kunt uw auto een unieke kleur geven, mat of glazend.
  • Het is verwijderbaar zonder lijmresten
  • U kan kiezen uit talrijke kleuren en motieven
  • Het is 100% personaliseerbaar!

Een carwrap is meestal goedkoper dan uw wagen te laten spuiten. U beschadigt het lak niet, dus u kan ook altijd terug keren naar de oorspronkelijke staat. 

U kent het wel: u wil een eigen zaak starten en daarbij hoort een eigen logo. Met dat logo kun je vele wegen bewandelen. Het is bv. opportuun als herkenning van de onderneming, en staat dan ook vanzelfsprekend op alle documenten van het bedrijf zoals facturen en offertes. Maar hoe laat je dit opvallen naar nieuwe klanten toe?

Eenvoudig: door bestickering, belettering van uw auto, bestelwagen of vrachtwagen valt u altijd op in het drukke verkeer. En denk maar eens hoeveel files er dagelijks zijn. Dit betekent langdurige, duurzame reclame met slechts een kleine investering. U wil immers ook dat, wanneer u bij een klant geparkeerd staat, de omgeving weet wat u te bieden heeft. En tevens welke services u kan leveren.

U kunt dit ook een extra zetje geven door stickers, naamkaartjes uit te delen. Of misschien hebt u nog helemaal geen huisstijl of logo? Of misschien bent u toe aan iets nieuws? Ook hier kunnen we bij helpen. Wij zorgen ervoor dat dit alles werkelijkheid wordt. Bekijk onder “realisaties” alvast enkele voorbeelden, ervaringen van eerdere klanten.

Vraag uw offerte.