printen en afwerken

Printen is waar het ons bij Publi-FDM echt om draait. We printen elke dag meer dan 10.000 m² aan materiaal wat ervoor zorgt dat we over een ruime materiaalkennis en perfecte printtechnieken beschikken. Dit om ook uw print met de nodige aandacht en perfectie af te leveren. 

uw print telt

Bij Publi-FDM streven we ernaar u de beste service te bieden van idee en ontwerp tot finale print.

Ons grafisch team zorgt ervoor dat uw idee en ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt worden ter voorbereiding van uw drukwerken. 

Ons gehele team kijkt met oog voor detail naar de kwaliteit en de scherpste kleuren van uw orders gedurende het gehele printproces. 

precies afgewerkt

Onze ruime materiaalkennis maakt het mogelijk diverse afwerkingsmogelijkheden aan te bieden waaruit onze klanten kunnen kiezen. Elke afwerking wordt met de nodige aandacht onder handen genomen. Heeft u een specifieke vraag of wens? Aarzel zeker niet deze aan ons voor te leggen.

Verschillende soorten dragers

Tijdens onze goedgevulde dagen houden we ruimte vrij om nieuwe mogelijkheden een kans te geven. Zo proberen wij vaak nieuwe materialen uit die al dan niet een plaatsje krijgen tussen ons aanbod. Wij beseffen hoe belangrijk originaliteit de dag van vandaag is en geven onze klanten daarbij een duwtje in de rug. 

Vraag uw offerte.