Drukwerk

Ontdek de vele mogelijkheden van vlaggen en voorzie ze van een print naar keuze. Wij bieden oplossingen aan voor korte of iets langere termijn en zijn er rotsvast van overtuigd dat uw reclame de aandacht zal trekken. Omdat wij onze vlaggen sublimeren kunnen de vlaggen opgevouwen worden zonder schade te verrichtten aan uw print. 

Vlag eigen formaat

Bij deze bent u niet gebonden aan een vast formaat van uw vlag. U bepaalt helemaal zelf het formaat, de afwerking én de bedrukking. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor wij u bijna altijd kunnen helpen met de gepaste vlag.

Baniervlaggen

Baniervlaggen hebben standaard een staand formaat en kunnen worden afgewerkt met of zonder sleuf voor een galg. Wij bieden verschillende formaten aan waardoor de vlag aan de lengte van de mast kan worden aangepast.

kioskvlag

Kioskvlaggen worden vaak aan de gevel van een pand geplaatst en typeren zich door hun schuine kant. Ze doen perfect dienst als herkenningspunt waardoor voorbijgangers meteen weten waar ze precies moeten zijn.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn een ideale oplossing wanneer u tijdens een pop-up event of gewoon op straat snel de aandacht wenst te trekken van voorbijgangers. Wij bieden deze aan in 4 verschillende varianten met elk hun specifieke formaten. U kan ook bij ons terecht voor voeten of andere houders waarin u de vlag wenst te plaatsen. 

tafelvlaggen

Tafelvlagjes worden vaak gebruikt op evenementen om plaatsen te verdelen onder verschillende bedrijven. Wat u er mee doet is natuurlijk volledig uw keuze. U kan ze alvast bij ons bestellen in 2 formaten.

026-design-tools

skytubes

6, 7 of 8 meter hoog? Die vraag zullen we u zeker stellen bij het bestellen van onze skytube. Ze zijn volledig te voorzien van een eigen print en kunnen worden geleverd met ventilator. 

Row,Of,Flagpole,In,Empty,Square,tianjin,china.

Vlaggenmasten

Ook de juiste vlaggenmast is van cruciaal belang bij het plaatsen van gepersonaliseerde vlaggen. Veel hangt af van de hoeveelheid wind en om de hoeveel tijd u de vlaggen wenst te vervangen.

parasolvoet-1024x1024

Beachvlag accessoires

Bij ons kan u ook terecht voor allerlei accessoires voor uw beachvlag(gen) zodat deze meteen gebruiksklaar zijn!

Vlaggen en masten zijn ideaal om reclame te accentueren. Bij bv. evenementen en gebeurtenissen (in de media, in de sport…) maar ook gewoon buiten voor de deur van je bedrijf. Je wil immers laten weten wat je verkoopt bv. kleding, meubelen, vastgoed, games, accessoires… Het eigen logo, (huis)stijl, slogan… in gelijk welke sector kan daarbij in the picture gebracht worden.

Met de klant wordt dan ook concreet nagedacht hoe we dit best realiseren. Net zoals bij bv. lichtreclame. U wil immers opvallen en daardoor klanten naar je bedrijf lokken. In de reclamesector zijn vlaggen en masten dan ook haast niet weg te denken. De ideale mast met de mooie, verzorgde bedrukte vlag trekt dan ook de aandacht van de consument. Voor allerlei realisaties met betrekking tot vlaggen en masten kunt u aankloppen bij Publi-FDM.

Realisaties

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.