Beursdesks & balies

Ontvangt u uw klanten ook graag aan een mooie, gepersonaliseerde balie op een beurs? Ontdek ons aanbod handige, al dan niet draagbare beursdesks die van uw beursstand of pop-up store een echte eyecatcher zullen maken. 

rechte beursdesk

Deze beursdesk is handig mee te nemen en op te zetten. Uw print wordt op een doek geprint dat met velcro-strip makkelijk aan het frame van deze balie kan worden vastgemaakt. Daarenboven kiest u zelf de uitvoering van de topplate: wit, zwart zilver en hout. 

rond beursdesk

Net als de rechte beursdesk is deze gemakkelijk mee te nemen en op te zetten. Door te werken met een stretchdoek zal de print altijd mooi strak rond de balie worden bevestigd. Het doek wordt voorzien van een ritsluiting.

hoge beursdesk

Door het bord in de hoogte trekt u makkelijk de aandacht van voorbijgangers. De onderzijde van deze balie is tevens te voorzien van een eigen ontwerp. Beursdesks zoals deze zijn makkelijk mee te nemen, op te zetten en af te breken.

degustatiestand

Met onze degustatiestand maakt u snel en makkelijk een opstelling om uw product voor te stellen. De degustgatiedisplay is makkelijk op te bergen en mee te nemen. Zo wordt het nog simpeler om uw product onder de mensen te brengen.

reboard beursdesk

Kartonnen beursdesks zijn een populaire oplossing om producten aan de man te brengen. Deze reboard balies hebben wij in 3 verschillende formaten. Neem gerust een kijkje, plaats  uw ontwerp op onze handige werktekeningen en plaats uw bestelling vandaag nog.

outdoorbar

Outdoor bar

Door het gebruik van palboard in plaats van karton kan deze balie of bar wel buiten gebruikt worden. Het materiaal is tevens zeer licht en volledige te voorzien van een print. Deze bar is in 3 formaten beschikbaar. 

Realisaties.

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.