monteren

Naast het printen van uw reclameproducten zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten reclame. Onze montageteams rijden elke dag uit om allerhande reclameborden, vlaggen, spandoekframes, lichtreclames e.d. op de juiste manier en het gewenste tijdstip te plaatsen. Het feit dat de prints in eigen huis worden geprint zorgt ervoor dat wij telkens goed voorbereid zijn en dat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken. Tegelijkertijd willen we een zo perfect mogelijk resultaat afleveren. In samenspraak met onze klanten komen we gemaakte afspraken stipt na en zorgen we voor een professionele aanpak. Indien gewenst komen wij anoniem uw reclame of die van uw klant monteren. 

Reclameborden en Boarding

Beelden spreken meer dan woorden. Dit is zeker het geval wanneer u een reclamebord wilt laten maken. Een reclamebord maken doet u daarom bij voorkeur aan de hand van een sprekende foto of een ander grafisch element dat in het geheugen van uw potentiële klanten gegrift blijft staan.
Zo bent u de eerste waar ze aan denken wanneer ze uw producten of diensten kunnen gebruiken.

lichtreclames

Lichtreclame geeft uw publiciteit een boost. Lichtreclame is een stijlvolle manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Deze vorm van reclame kan dag én nacht ingezet worden en is dus altijd zichtbaar voor potentiële klanten.

Naast hun elegantie kunnen ze ook volledig op maat in uw huisstijl gemaakt worden. 

spandoekframes

Iedere spandoek is uniek. Daarom verdienen ze ook een passend spandoekframe om uw boodschap of reclame kracht bij te zetten en tot een succesverhaal te maken. Een spandoek frame maken op maat kan volledig naar wens. Zo’n frame zorgt ervoor dat uw reclameboodschap op een stijlvolle manier wordt getoond.

Een goed design en een correcte plaatsing van een spandoekframe zijn echter wel essentieel om ervoor te zorgen dat uw spandoek bij veel mensen in het oog springt.

vlaggen en masten

Wil je dat potentiële klanten jouw bedrijf van ver zien of herkennen? Dan zijn vlaggen en bijhorende vlaggenmasten de meest geschikte oplossing! 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het drukken van vlaggen. Veel hangt af van de beoogde functie van de vlaggen. 

Daarnaast is het kiezen voor en plaatsen van de juiste vlaggenmast ook belangrijk.
Elke mast heeft dan ook zijn eigen unieke eigenschap. 

beursstanden

Bezoekers verwelkomen op uw stand komt professionelere over met een gepersonaliseerde beursdesk en/of balie. 
Verschillende mogelijkheden die passen bij elk type beurs.

Ons pop-up assortiment omvat een groot aantal beurs benodigdheden die snel en eenvoudig op te zetten zijn.
Neem uw gepersonaliseerde pop-up benodigdheden eenvoudig mee van de ene beurs naar de andere.

interieurtoepassingen

Uw merk herkenbaarheid vergroten kan door uw interieur te personaliseren met uw logo en boodschap. 

Van gepersonaliseerde wandbekleding tot textiel toepassingen tot vloerstickers. 
Alles is mogelijk om uw interieur een persoonlijke toets te geven. 

Vraag uw offerte.