Bouw en vastgoed

In de bouw- en immosector is de nood aan signalisatie en duidelijke communicatie erg groot. Publi-FDM biedt u een ruim gamma producten aan die ervoor zorgen dat uw boodschap aankomt bij zowel de werknemers van uw bedrijf als uw potentiële klanten. 

Werfborden

Reclame maken op een werf of simpelweg in de voortuin was nooit zo makkelijk en betaalbaar. We maken onze werfborden standaard van kanaalplaten 4mm en hebben ze in verschillende formaten. Door de kanalen in het materiaal zijn ze licht en stevig tegelijk.

werfdoeken

Werfdoeken hebben een specifiek formaat zodat ze perfect passen op herashekkens of ander hekwerk. Ze zijn standaard voorzien van ringen en zijn geperforeerd zodat ze niet teveel wind opvangen. Werfdoeken worden vaak ingezet op werven maar ook op festivals doen ze prima dienst als extra aankleding terwijl ze inkijk beperken.

Bouwbord_CDvastgoed

Bouwbord

Bent u op zoek naar een tijdelijk reclamepaneel op uw werf? Dit product biedt de perfecte oplossing. U kan kiezen om het bord mobiel te houden of in de grond te verankeren. Daarenboven kan u het bord ook zonder houtconstructie bestellen en gewoon tegen de muur plaatsen. U heeft keuze uit verschillende materialen en formaten. Neem gerust een kijkje of vraag uw offerte. 

Bouwbord XL

Wenst u echt op te vallen op uw werf of gewoon langs de weg? Dan is een extra large bouwbord zeker een optie om te overwegen. Borden tot 5 meter lang en 3 meter hoog zijn geen uitzondering voor ons. We plaatsen deze in een mum van tijd met oog voor kwaliteit.  Door middel van een vrijstaande houtconstrucite kunnen deze ook op verharde ondergronden worden neergezet.

V-bord

Het gebeurt vaak dat klanten reclame wensen te maken langs een drukke weg. Met een v-bord is het mogelijk uw boodschap van 2 verschillende zijden te laten zien. Zo verdubbeld u de kans dat voorbijgangers het bord opmerken. Wij bieden kant en klare oplossingen aan in verschillende materialen en formaten. Vraag gerust meer info of bestel meteen online!

V-Bord XL

Moet uw reclame meteen in het oog vallen en plaatst u liefst een zo groot mogelijke reclameconstructie? Met een V-Bord XL wordt uw boodschap niet zomaar genegeerd. Borden van 3 meter op 4 aan elke zijde van de constructie zijn maar een voorbeeld van hoe groot wij het zien. De bijpassende houtconstructie wordt vakkundig door onze ploeg geplaatst zodat u op uw 2 oren kan gaan slapen. 

makelaars tuinbord

Met ons makelaars tuinbord informeert u voorbijgangers over de verkoop of verhuur van uw vastgoed. Het aluminium frame is van hoge kwaliteit en voorzien van een grondanker. Daarenboven kiest u zelf de kleur die het beste bij uw onderneming past. 

942d00f6-259d-4b0f-94b8-ac0cdbd0ddc3_1

immoborden

Heeft u een pand dat u wenst te verkopen of verhuren? Of bent u actief in de immosector en wil u graag gepersonaliseerde immoborden in uw huisstijl? Wij leveren u immoborden in verschillende formaten en afgewerkt indien gewenst met kleefstroken.

Immostickers

Wij bieden verschillende soorten formaten en dragers aan voor uw immostickers. Zorgvuldig uitgekozen om de aandacht van potentiêle kopers, huurders of verkopers te trekken. Upload uw persoonlijk ontwerp en kies zelf wat er op uw sticker geprint wordt. Keuze uit verschillende al dan niet reflecterende dragers.

Pijlborden

Wenst u potentiële klanten de weg te wijzen naar uw project? Wij bieden tijdelijke en permanente pijlborden aan van goede kwaliteit en print. Zorg voor een totaalbeleving en ontwerp zelf uw pijlborden in uw huisstijl. Klanten zullen er dol op zijn! Neem een kijkje op onze website of vraag een offerte op maat. 

Outdoor Brochurehouder

Breng voorbijgangers makkelijk in contact met uw projecten of diensten en bied hen met onze brochurehouders voor buiten meteen de info aan waarover ze nog niet beschikten. De brochurehouder kan gerust buiten opgesteld worden en kan worden voorzien van een eigen print met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of project. Stof om over na te denken dus!

Werfpubliciteit of werfreclame met houtconstructies op maat nodig?

Wij plaatsen uw werfboardings in aluminium sandwichpanelen met houtconstructie of op uw houtconstructies.

Misschien toont u specifieke interesse in werfborden? Dan komt iedereen te weten wat voor realisaties u op een bepaald adres verwezenlijkt hebt. Ideaal voor bouwbedrijven en vastgoedmakelaars. 

Realisaties

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.