Nieuws en weetjes

Kom meer te weten over waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Ontdek ook onze handige weetjes die u kunnen helpen bij het opmaken, installeren of onderhouden van uw reclameproducten. 

Aanleverspecificaties

Hoe maak ik een cutcontour?

Een alles verhelderende uitleg over een cutcontour: wat is het en hoe maak je deze? Alle bestanden die niet in een rechthoek worden gesneden worden in contour gesneden. Hierbij geeft het Cutcontour aan waar én hoe exact wij jouw ontwerp gaan snijden of frezen. 

Lees meer
Aanleverspecificaties

De beste resolutie

Hoe zorgt u ervoor dat uw beelden met goede kwaliteit geprint worden terwijl de bestandsgrootte beperkt blijft? Wat is resolutie eigenlijk? De juiste resolutie hangt af van verschillende factoren. Lees er alles over in deze post!

Lees meer
Realisaties

Rebranding Aelterman

Aelterman heeft ervoor gekozen om zijn merkidentiteit te veranderen en deze bijgevolg een boost te geven. Ontdek hier het resultaat van deze rebranding.

Lees meer
Realisaties

Full buswrap TUI

TUI rijdt niet langer onopgemerkt over straat en dat hebben ze te danken aan deze full buswrap. Kom hier meer over te weten.

Lees meer
Realisaties

Toonzaal De Boever

De Boever deed beroep op ons om hun toonzaal in Destelbergen vorm te geven. Dit resulteerde in een prachtig totaalproject.

Lees meer
Inspiratie

Strandstoel

Op zoek naar een leuk zitje voor uw bedrijfs- of privéterras of voor een dagje uit naar zee? Val deze zomer op met uw gepersonaliseerde strandstoel.

Lees meer
Inspiratie

Ellips totem

Ellips totems kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Of u nu een tijdelijke actie wilt promoten of meer informatie geven op een beurs of event, een ellips totem is ervoor geschikt! Kom snel meer te weten over dit product.

Lees meer