Inspiratie

Ellips totem

Ellips totems kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Of u nu een tijdelijke actie wilt promoten of meer informatie geven op een beurs of event, een ellips totem is ervoor geschikt! Kom snel meer te weten over dit product.

Ellips totems zijn ideaal om uw product of dienst op een snelle manier te promoten, ze trekken dan ook meteen de aandacht. 

eigenschappen

Ze hebben een mat oppervlak en zijn gemaakt van Custom Kote totemkarton. Ellips totems hebben trouwens verschillende voordelen, zo zijn ze niet alleen makkelijk op te zetten maar springen ze ook in het oog door hun stijlvol design. Ze bieden daarnaast een uitstekende sterkte en zijn 100% recycleerbaar. Tot slot garanderen wij, uiteraard afhankelijk van de oplage, een snelle levertijd van dit product. 

Ellips totem op maat

Onze ellips totems hebben een standaard formaat van 560x1760mm, maar u kan ook kiezen voor een totem op maat. Zo is het mogelijk om het formaat aan te passen (in de hoogte). Bovendien kan de totem voorzien worden van folderhouders. Hiervoor kan u steeds mailen naar info@reclameonline.be

Heel wat bedrijven zijn alvast overtuigd van dit product.
U wilt dit ook? Bestel hier uw gepersonaliseerde ellips totem.

Vraag uw offerte.