Daddy Kate Group investeert in Publi-FDM

Publi-FDM heeft Daddy Kate Group aangetrokken als investeringspartner. De participatiemaatschappij van de drukkersfamilie Claes uit Sint-Pieters-Leeuw bouwt aan een netwerk van complementaire bedrijven in de grafische industrie en de communicatiesector en wil mee investeren in de verdere groei van ons bedrijf.

Niets veranderd, alles wordt anders

Met Daddy Kate Group halen we een sterke partner aan boord. De groep – intussen 5 bedrijven in België en Frankrijk met samen 250 medewerkers en een geconsolideerde jaaromzet van 50 miljoen euro – wordt geleid door CEO en ondernemer Thijs Claes. Hij combineert een langetermijnvisie met een uitgesproken passie voor ons métier en heeft ook oog voor duurzaamheid. Het is zijn ambitie om de gezamenlijke slagkracht van de bedrijven in de groep optimaal te benutten met respect voor de eigenheid en het familiale karakter van elk bedrijf apart. 
 
Wat verandert er voor u?
Niets. Wij blijven op post, aan onze service wordt niet geraakt en ook onze webshops ReclameOnline.be en PrintingStore.eu gaan gewoon door. 
 
Maar uiteraard biedt het netwerk van Daddy Kate Group ook kansen voor u. Naast onze oplossingen voor visuele communicatie en printen op groot formaat, vindt u in de groep ook de nodige expertise in alle andere vormen van drukwerk en digitale communicatie. U leest er meer over op www.daddykategroup.be. Geef een seintje als ik u mag introduceren.
 
Rest me nog u oprecht te bedanken voor het vertrouwen en de professionele samenwerking van de voorbije jaren. 
 
Wij kijken er naar uit om u ook dit jaar van dienst te zijn! Tot binnenkort?

Vraag uw offerte.