ontwerpen

Een extra service dat wij onze klanten bieden is het maken van een ontwerp op maat. Ons intern grafisch bureau zorgt voor een ontwerp dat tot in de kleinste details op punt staat. Een vlotte communicatie zorgt ervoor dat wij uw wensen zo goed mogelijk in het ontwerp tevoorschijn laten komen en u tevreden kan zijn met het resultaat. Of het nu gaat om reclameborden, vlaggen, drukwerk of beletteringen van uw voertuigen, wij kennen de kneepjes van het vak.

Ontwerpen van bij ons

Naast beletteringen van de gebouwen, voertuigen e.d. is er in uw organisatie meer dan waarschijnlijk ook nood aan folders, brochures, posters,… of zelf een logo!

In onze ontwerpstudio hebben wij ervaren ontwerpers die deze zaken voor U op maat aanmaken, volgens de huisstijl van uw bedrijf en met de klemtoon op heldere, duidelijke en visueel aantrekkelijke communicatie.

Hebt u nog geen huisstijl? Geen probleem! Wij kunnen een volledige huisstijl voor u maken met de klemtoon op heldere, duidelijke en visueel aantrekkelijke communicatie.

Hebt u toch liever alleen een ontwerp voor uw wagen, een spandoek, visitekaartjes of andere zaken
Publi-FDM kan U hierin adviseren en levert van ontwerp tot uiteindelijke druk een compleet pakket voor U. Aarzel niet om ons te contacteren!

Vraag uw offerte.