pop-up wanden

Indien u op zoek bent naar een mobiele beurswand, een pers- of fotowand of gewoon een tijdelijke afscherming dan kan u bij ons kiezen uit verschillende producten. Elke pop-up wand heeft een eigen systeem of materiaal waardoor er voor iedere vraag wel een gepaste oplossing bestaat. 

Rechte pop-up wanden

In een mum van tijd zet u een reclamewand op die kan dienen als perswand, backdrop of wand van uw beursstand. Het systeem is makkelijk op te zetten, af te breken en op te bergen in een meegeleverde tas. U kan kiezen of u het doek met een pees of met klittenband bevestigd. Daarenboven bieden wij ook rechte pop-up wanden aan met led-verlichting. Allen verkrijgbaar in verschillende formaten.

IMG_4228

Gebogen pop-up wanden

Gebogen pop-up wanden kan u ook gemakkelijk als perswand of beurswand gaan gebruiken. Het systeem vouwt u makkelijk uit en de print hoeft u maar gewoon in banden aan het frame te hangen. Een kind kan de was doen. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

34962724_966547476853539_4155825778837159936_n

Reboard pop-up wanden

Deze kartonnen pop-up wanden zijn een budgetvriendelijke oplossing wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke reclamewand. Deze wanden kunnen we in één stuk printen tot 1,6x3m. Ook combinaties met meerdere reboard wanden kan een mooi resultaat geven. Daarenboven zijn deze wanden op maat leverbaar.

026-design-tools

Zipperwanden

Zipperwanden zijn lichtgebogen pop-up wanden dat bestaan uit een frame en een doek met rits. Het doek wordt over het frame getrokken en onderaan gesloten door middel van een ritssluiting. De frames zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en worden geleverd met een draagtas. Wij leveren steeds de gepaste sjablonen aan zodanig dat u zelf uw ontwerp kan vastleggen.

Stretchwanden

Een haakse banner systeem is een prima investering om aan de gevel van uw zaak te monteren. Door het dubbelzijdig spandoek dat in het systeem (inox) wordt gespannen is uw boodschap van ver zichtbaar en zorgt het ervoor dat klanten uw zaak sneller zullen opmerken. Een variant hiervan is de vlakke gevelbanner waar een enkelzijdig doek met de rug naar de gevel hangt.

026-design-tools

PIXLIP GO

Deze vlakke gevelbanier wordt (zoals bij een haakse banner systeem) vooral toegepast met verticale doeken. Ze zijn verkrijgbaar tot 250 breed en zijn een mooi alternatief voor een standaard spandoekframe met aluminium buizen. Het doek wordt hier met de rug naar de gevel opgehangen waardoor er maar 1 zijde van de spandoek zichtbaar is.

spandoeken-frames-767_0_xl (1)

pop-up ledbox

Stelligen of steigers kunnen op deze manier gebruikt worden als extra reclameruimte tijdens de werken. deze doeken worden aan de stelling vastgemaakt met rekkers of snelbinders en zijn standaard winddoorlatend. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde formaten dus kunnen ook jouw stelling voorzien van een op-maat-gemaakte steigerdoek! 

026-design-tools

pop-up banner ovaal

De naam zegt het al. Deze doeken hebben een ideaal formaat om op te hangen op dranghekkens. Ze zijn voorzien van ringen en worden rondom gelast wat zorgt voor extra stevigheid. U kan kiezen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige doeken waarbij het doek over het hekken wordt heen gehangen.

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.