Bewegwijzering

Vanzelfsprekend wilt u zowel afnemers als leveranciers uw bedrijfsgebouw snel kunnen vinden. U kunt vertrouwen op het feit dat vrijwel iedereen beschikt over navigatiesystemen, maar dan laat u kansen op promotie liggen. Met smaakvol vormgegeven bewegwijzering maakt u reclame voor uw bedrijf en zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam ook gezien wordt door potentiële klanten. Bewegwijzering buiten, bijvoorbeeld langs toegangswegen of in een industriële zone, maakt iedereen duidelijk dat u hier uw vestiging heeft en zal positief bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Vrijstaand reclamebord

Als vrijstaand reclamebord bieden wij u een gemakkelijk en elegant systeem aan. Dit kan in onze voorgestelde vaste formaten op onze webshop of op maat via een offerte-aanvraag. Uniek aan dit systeem is dat dit zowel met een bord als met een spandoek kan gebruikt worden.

Bewegwijzeringsbord Budget

Dit budgetvriendelijk reclamebord doet prima dienst als volwaardige signalisatie. Uw print wordt enkel- of dubbelzijdig geleverd met 2 of meer vierkante palen. Als standaard houden wij ons aan een maaiveld van 100cm, maar via een offerte-aanvraag is natuurlijk alles mogelijk!

Pijlborden

Leid potentiële klanten of deelnemers van een event vlot naar hun eindbestemming met onze gepersonaliseerde pijlborden. Laat ze daarenboven printen in uw huisstijl en bied uw doelpubliek een totaalervaring aan. Bestel onze pijlborden online in verschillende voorgestelde formaten en materialen of vraag een offerte aan via deze website.

parkeerborden

Geef uw klanten of werknemers hun eigen parkeerplaats. Dit geeft hun vertrouwen en bewijst dat u ze geeft wat ze verdienen. Parkeerborden bieden wij aan in verschillende soorten en zijn standaard voorzien van een paal met grondanker.

naamplaten

Maak het bezoekers of klanten gemakkelijker uw huis of zaak te vinden. Op een naamplaat kan je tal van gegevens kwijt. Zo kan u de openingsuren van uw zaak vermelden samen met het logo en uw naam.

De naamplaat bestaat uit plexiglas 8mm en heeft het A3-formaat. Uiteraard zijn deze ook op maat verkrijgbaar via een offerte-aanvraag

IMG_5469

stoepborden

Een stoepbord is de perfecte manier om aandacht te trekken bij de klant met een leuke actie, een quote of afbeelding. Door de verschillende soorten stoepborden kan je voor elk budget en elke stijl wel iets vinden. Wilt u opvallen als uw zaak open is? Kies dan voor een draaiend stoepbord. Door de beweging en de felle kleuren zal iedereen u hebben opgemerkt!
Beschikbare formaten: A1 & A0

woodsign brighton

Dit vrijstaande reclamebord heeft een houten omlijsting waardoor het een rustiek karakter heeft. De verticale palen gaan tot 290cm en het formaat van het bord kan variëren in de hoogte. Vraag gerust meer info of bestel meteen op onze webshop.

Wilt u specifieke bewegwijzering gebruiken opdat de klant u meteen vindt? Misschien is de weg naar je zaak niet meteen te vinden, of bevindt u zich op zo’n groot terrein dat je de klant een specifieke rondleiding wil aanbieden. Bewegwijzering kan in allerlei soorten. U kunt ook zaken benadrukken met bewegwijzering. De aandacht bv. vestigen op nieuwigheden, aanbiedingen, bepaalde producen.

Dit kunt u ook bekomen via reclameborden, reclamezuilen, lichtbanken, gevelreclame, spandoeken, de klassieke wegwijzers en parkingsborden. Een variëteit aan buitentoepassingen is aanwezig. Alles hangt daarbij af van de wens van de klant. Misschien heeft u daarbij nog andere specifieke vragen en mogelijkheden voor ogen? Geen probleem. Kom gerust eens horen bij Publi FDM. Alles is bespreekbaar. U kunt deze zeer gemakkelijk online verkrijgen.

Realisaties

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.