Nog niet gedacht aan hoe u uw spandoek juist zal bevestigen? Bij deze geven wij u een opsomming van de vele mogelijkheden dat wij te bieden hebben als het gaat om spandoekframes. Een frame voor uw spandoek kan een meerwaarde bieden aan de boodschap die u wil verkondigen. Het gaat erom het juist frame op de juiste plaats te gaan gebruiken en het spandoek op de mooiste manier weer te gaan geven. 

Onderdelen buizenframes

Wij bieden verschillende onderdelen aan voor uw buizenframe. U kan zo eenvoudig uw buizenframe zelf maken en monteren.
Ontdek ons groot assortiment accessoires voor al uw spandoekframes. 
Van scharnieren, tot spanriemen, tot koppelstukken.
U kan het allemaal eenvoudig terugvinden via onze webshop. 

rekkers en riemen

Ontdek ons aanbod rekkers en riemen om aan vast te houden. 
Bekijk de verschillende mogelijkheden voor het verstevigen van uw spandoeken met rekkers en riemen. 
Afhankelijk van de rekker of riem die u kiest zijn er verschillende opties mogelijk. 

muurframe

Als u een gevel van een pand wil voorzien van reclame dan kan u gebruik maken van muurframes.
U kan het formaat zelf bepalen van de frame en wij berekenen het formaat van de spandoek voor u.
De frame is ook afzonderlijk verkrijgbaar! 

vrijstaand spandoekframe

Vrijstaande spandoekframes kunnen worden voorzien van een dubbelzijdig bedrukte spandoek. Het doek is iets dikker dan onze standaard spandoeken waardoor het licht volledig wordt geblokkeerd en de prints niet door het doek schijnen, wat de zichtbaarheid bevordert. In combinatie met 2 lussen kan dit soort doek ook in haakse banner systemen gebruikt worden.

mobiel spandoekframe

Onze mobiele spandoekframes zijn in verschillende formaten beschikbaar. Je kan ook kiezen voor indoor of outdoor mobiele buizenframes. Gebruik deze handige mobiele spandoekframes voor verschillende evenementen en gelegenheden. 

V-spandoekframe

V-spandoekframes worden vaak toegepast in de immobieler wereld.
Ze springen snel in het oog en zijn door hun v-vorm eenvoudig leesbaar.
Kies de gewenste specificaties voor uw op maat gemaakte v-spandoekframe. 

Outdoor texframe

Tex blindframe Outdoor zijn een mooi alternatief om uw spandoek op te hangen wanneer u niet houdt van een standaard buizenframe. Het frame zelf is bijna niet te zien en uw spandoek wordt aan de hand van een pees in een profiel gespannen. Het doek kan makkelijk vervangen worden. 

Luxe spandoekframes

Dit luxe spandoekframe is een prima alternatief voor een buizenframe wanneer u een mooiere uitstraling wenst.
Het heeft een tijdloos design en past bij elk soort reclame.
Kies een formaat naar keuze en bestel vandaag nog.

Klopframe

Een klopframe is een ideale oplossing om uw spandoek op te hangen. Het doek wordt tussen de profielen opgespannen zonder rekkers waardoor alleen de profielen van het klopframe zichtbaar zijn.

Containerframe

Containerframes worden met speciale beugels vast gezet op de hijsogen in de zeecontainer.
De zeecontainer wordt niet beschadigd en kunnen ook weer zo verwijderd worden.

PHOTO-2020-11-23-16-36-43

Blindframe

Blindframes kenmerken zich door een profiel dat achter het spandoek zit weggewerkt. Hierdoor gaat de volledige aandacht naar het spandoek en verliest u geen extra ruimte voor het frame. U kan ervoor kiezen om het spandoek ook tot over de randen heen te trekken. 

inox spandoekframe

Deze inox constructies bestaan uit één stuk en kunnen niet uit elkaar gehaald worden. Verkrijgbaar op elk formaat naar keuze.

Stalen spandoekframe

De stalen constructie bestaat uit 1 stuk en worden met behulp van een grondanker in de grond bevestigd.  De frames zijn verkrijgbaar op maat en kunnen indien gewenst door onze eigen montagedienst bij u geplaatst worden.

Toont u interesse in spandoeken en frames? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod. Deze vind je in allerlei soorten afmetingen, formaten. Ook hier speelt de stijl, logo en aard van het bedrijf een belangrijke rol. Ideaal om bij het eigen bedrijf of op locatie op te vallen bij de consument. Spandoeken worden doorgaans opgehangen in frames van hoogwaardig aluminium.

Spandoeken en frames kunnen zo groot zijn als je maar wil bv. als je wil dat het van een kilometer ver kan waargenomen worden. Of kleinschalig als je het bv. wil bevestigen aan een aanhangwagen of bestelwagen. Of wil je een blijde gebeurtenis zoals een geboorte aankondigen? Je kunt er diverse wegen mee bewandelen. Neem voor meer info dan ook contact op met ons. We bespreken graag alle mogelijkheden. Bekijk hieronder alvast realisaties die u zou kunnen inspireren tot de aankoop van online spandoeken en frames.

Realisaties

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.