lichtreclame

Wenst u ook bij zonsondergang en lang erna verder reclame maken of uw stempel drukken? Het kan uiteraard ook bij ons. Wij bieden verschillende oplossingen aan wanneer het op lichtgevende reclame aankomt. Opvallend of subtiel, de invulling is helemaal aan u. Laat ons toe u een inkijk te geven in ons gamma. 

Lichtbak op maat

Wij bieden verschillende profielen aan waaruit wij uw lichtbak op maat kunnen vervaardigen. Daarenboven kan deze voorzien worden van eender welke RAL-kleur en wordt uw persoonlijk ontwerp geprint of geplakt op de plexiglas-plaat in de lichtbak. 

Haakse rechte lichtbak

Deze lichtreclame heeft als voordeel dat hij langs beide zijden personaliseerbaar is en dus langs beide zijden gezien kan worden. Wij bieden verschillende soorten profielen aan waaruit wij uw haakse lichtbak maken. Daarenboven kan deze ook op maat besteld worden.

026-design-tools

haakse ronde lichtbak

Deze lichtbakken worden haaks op een gevel gemonteerd en hebben een print aan beide zijden. Het profiel is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en ook de diameter van de bak is op aanvraag vrij te kiezen.

026-design-tools

Haakse ovale lichtbak

Net als de haakse rechte/ronde lichtbak wordt dit soort lichtbak haaks op de gevel gemonteerd en is hij langs beide zijden zichtbaar. De ovale vorm is een gewaagde keuze die de aandacht van uw potentiële klanten zeker zullen appreciëren.

026-design-tools

Verlichte wandzuil

Verlichte wandzuilen zijn een soort reclamezuilen dat met of zonder verlichting aan een muur kan worden bevestigd. Er wordt rechtstreeks geprint op het bord dat in de zuil geschoven wordt, of wij voorzien een lichtdoorlatende folie met uw print op het bord. Er zijn verschillende technieken dat kunnen worden toegepast met elk hun eigen resultaat. Vraag gerust meer info.

skinny

Skinny lichtbak (indoor)

De naam van dit product doet al vermoeden dat het profiel van deze lichtbak uiterst dun is. Met een profieldikte van 50mm en zijn standaard zwarte (genodiseerde) kleur is deze lichtbak ideaal geschikt als indoor lichtreclame. Met een maximale breedte van 3000mm en hoogte van 500mm heeft u als klant ruimte genoeg om de ideale lichtbak samen te stellen. 

Torenkraan lichtbak

Met een torenkraan op de werf heeft u er meteen extra reclameruimte bij. Stel trots uw werf voor aan de passanten en plaats uw logo hoog in de lucht. Door het gebruik van polycarbonaat-platen i.p.v. plexiglas-platen kan de plaat niet breken en dus ook geen ongelukken veroorzaken. Deze lichtbakken worden geleverd met stalen ophangbeugels en is achteraan verstevigd met een aluminium profiel. 

lichtreclame-773_46_xl

Doeklichtbak

Doeklichtbakken zijn een prima alternatief voor onze standaard lichtbakken. Bij dit product wordt het licht voorzien achter een lichtdoorlatend doek i.p.v. een plaat. Het frame of profiel van deze doeklichtbakken zijn daarenboven niet te zien en kunnen ook aan de zijkant (dikte van de lichtbak) mooi afgewerkt worden.
Vraag zeker meer info over dit product en wij geven u de gepaste info.

Ambiframe

ambiframe

Dit spandoekframe bevat led’s waardoor deze het gehele frame langs de achterzijde kan verlichten. U kan als klant kiezen tussen witte leds of leds in RGB-kleuren. Opnieuw een unieke manier van reclame maken dus! 

lichtreclame-773_0_xl

Ledframe (indoor)

Ruimtes verfraaien of voorzien van een opvallend beeld kan perfect met onze ledframes. De textielframes met leds worden voorzien van een lichtdoorlatende peesdoek dat voorzien is van uw persoonlijke print. Doordat de leds zich achter het doek bevinden wordt het licht mooi, gelijkmatig verdeeld over de gehele print. Kies tussen verschillende profieldiktes of zelf een dubbelzijdig, vrijstaand exemplaar op pootjes. 

lichtreclame-773_48_xl

Ovale lichtzuil

Een lichtzuil trekt ’s avonds & ’s nachts gegarandeerd de aandacht. Ook overdag is het een prima alternatief als vrijstaand reclamebord. De zijkanten van deze ovale lichtzuil zijn te verkrijgen in verschillende RAL-kleuren waardoor hij nog beter bij uw stijl past. Wij hebben zelf ervaren plaatsers in dienst die uw lichtzuil met een grondanker in de grond verankeren of met een voetplaat komen neerzetten. 

Rechte_lichtzuil

Rechte lichtzuil

Onze rechte lichtzuilen hebben een profiel van 180mm en zijn van vorm, zoals de naam al zegt, rechthoekig. Hun strakke design kan worden geleverd in verschillende formaten en de profielen worden optioneel in elke RAL-kleur vervaardigd. Door de spatrand onderaan de zuil komt er geen opspattende aarde op uw print terecht. 

Bematrix LED display

Bematrix led display / LEDSKIN

Met Bematrix heeft u de ideale oplossing om tijdelijke beursstanden én ledschermen op te stellen. Bij deze bieden wij een set van 8 ledtegels aan van elk 495mm x 495mm geschikt om te bevestigen op bematrix-beurssystemen. De tegels + console wordt geleverd in een handige flightcase.

haakse led display

Met een haakse led display aan uw gevel trekt u ongetwijfeld de aandacht van voorbijgangers. U bent niet gebonden aan 1 print of foto en kan een heuse videovoorstelling afspelen zodat iedereen getriggerd wordt. Deze led displays hebben wij in verschillende formaten. Vraag gerust meer info. 

mobiele led display

Wenst u erop uit te trekken met uw reclame? Zoekt u een manier op de sponsors van uw evenement in de kijker te zetten? Of heeft u een led-scherm nodig om de volgende match van uw favoriete ploeg aan iedereen te tonen? Bij ons kan u terecht voor mobiele led displays in verschillende formaten.

Ledtotem

led totem

Een led-totem biedt u de kans om bewegende reclame te maken over een uitgestrekt oppervlak. Tijdelijke promoties of aanbiedingen zullen sneller door potentiële klanten worden opgemerkt en uw naam zal sneller bij de mensen binnenkomen.

Led display

Ons product led display bied u zelf de kans na te denken over het formaat en de juiste locatie voor uw led display. Wij bieden deze aan in verschillende formaten en kwaliteit. Alle technische info kan u steeds per mail aanvragen. 

Led displays

Led staat voor Light Emitting Diode oftewel lichtgevende diode. Dit is de nieuwste techniek voor displays. Het zijn Leds die dienst doen als lichtbron. Je hoeft daarbij heus niet enkel aan je televisie te denken. Led displays bieden ook die beeldkwaliteit waar je naar streeft om je zaak, event, gebeurtenis in the picture te plaatsen. De beeldschermen zijn tevens zo groot dat ze van op verre afstand al zichtbaar zijn. In donkere zalen zorgen ze voor die unieke verlichting die de ideale sfeer met zich meebrengt.

Er zijn verschillende soorten leddisplays: mobile leddisplays, outdoor leddisplays, full color leds, tekstdisplays en apothekerleds. Een Led display scherm kopen kan voor vele doeleinden interessant zijn. Je kunt je favoriete Led display dan ook ongetwijfeld vinden in het uitgebreide segment van Publi FDM.

Realisaties.

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of kom gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.