bestickeren

Naast het printen van uw reclameproducten zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten reclame. Onze montageteams rijden elke dag uit om allerhande reclameborden, vlaggen, spandoekframes, lichtreclames e.d. op de juiste manier en het gewenste tijdstip te plaatsen.

Het feit dat uw drukwerken in eigen huis worden geprint zorgt ervoor dat wij telkens goed voorbereid zijn en dat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.
Tegelijkertijd willen we een zo perfect mogelijk resultaat afleveren. In samenspraak met onze klanten komen we gemaakte afspraken stipt na en zorgen we voor een professionele aanpak.

Indien gewenst komen wij ook anoniem uw reclame of die van uw klant monteren. 

Van stadswagens tot vrachtwagens met trailer

Val meer op in het dagdagelijkse leven door een reclame belettering te plaatsen. Stickers op uw voertuig zijn een perfecte oplossing om meer aandacht te trekken op de baan en zo uw naamsbekendheid te verhogen.

Alle soorten kleuren, groottes en ontwerpen zijn mogelijk! Ook uw voertuig laten wrappen, enkel en alleen voor het plezier, is mogelijk.

It's a wrap!

Met onze carwraps in alle kleuren wordt het mogelijk uw voertuig in een handomdraai te veranderen van kleur.

Ook voor het wrappen van uw voertuig kunnen wij u van dienst zijn. Onze ervaren beletteraars kennen de kneepjes van het vak en leveren schitterend resultaat af.
Een echte aanrader!

ramen en vitrines

Het eerste dat in het oog springt als potentiële klanten naar uw onderneming of zaak komen, is de buitenzijde van het gebouw. Stickers laten drukken is een effectieve én goedkope manier om die te verfraaien en zodoende reclame te maken.

 Een sticker laten drukken is maatwerk en wij denken graag met u mee. 

Stickers printen is ook een aanrader als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw glazen deuren te markeren, uw logo aan te brengen of uw inkomhal op te fleuren.

interieurtoepassingen

Uw interieur kan volledig gepersonaliseerd worden met uw logo, boodschap en huisstijl door stickers aan te brengen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende mogelijkheden om uw interieur uniek te maken.

Airtex, interieurstickers en andere speciale opties zoals glow in the dark en krijtbordfolie zorgen voor dat tikkeltje extra.

Vraag uw offerte.