pos-displays

Reclamedoeken zijn een ideaal middel om een tijdelijke of langdurige boodschap over te brengen. Ze doen prima dienst aan de gevel van uw zaak of als tijdelijke drager van al uw projectcommunicatie. Vaak zijn reclamedoeken te vinden in op maat gemaakte spandoekframes. Ontdek hieronder meer toepassingen van allerhande reclamedoeken. U zal verstelt staan wat er allemaal mogelijk is.

56226034_1552466628222283_237300696905416704_o

Standaard spandoeken

U kan spandoeken bestellen op elk gewenst formaat en met verschillende afwerkingen naar keuze. Wij bieden meerdere materialen aan om u het ideale reclamedoek te kunnen aanbieden. Heeft u graag wat meer uitleg over welk spandoek u precies nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u het juiste spandoek te bestellen!

spandoeken-frames-767_5_xl

werfdoeken

Werfdoeken hebben een specifiek formaat zodat ze perfect passen op herashekkens of ander hekwerk. Ze zijn standaard voorzien van ringen en zijn geperforeerd zodat ze niet teveel wind opvangen. Werfdoeken worden vaak ingezet op werven maar ook op festivals doen ze prima dienst als extra aankleding terwijl ze inkijk beperken.

img_2306_1

Backlit banners

Ook bij lichtreclame kan u kiezen voor een lichtdoorlatend reclamedoek. Backlit banners in combinatie met een spandoekframe zijn een prima alternatief voor een lichtbak. Daarenboven kan het frame helemaal verdwijnen achter het doek, waardoor de aandacht naar de print nog groter wordt.

PHOTO-2021-06-11-18-53-37

Dubbelzijdige spandoeken

Vrijstaande spandoekframes kunnen worden voorzien van een dubbelzijdig bedrukte spandoek. Het doek is iets dikker dan onze standaard spandoeken waardoor het licht volledige wordt geblokkeerd en de prints niet door het doek schijnen, wat de zichtbaarheid bevorderd. In combinatie met 2 lussen kan dit soort doek ook in haakse banner systemen gerbuikt worden.

Haakse gevelbanier

Een haakse banner systeem is een prima investering om aan de gevel van uw zaak te monteren. Door het dubbelzijdig spandoek dat in het systeem (inox) wordt gespannen is uw boodschap van ver zichtbaar en zorgt het ervoor dat klanten uw zaak sneller zullen opmerken. Een variant hiervan is de vlakke gevelbanner waar een enkelzijdig doek met de rug naar de gevel hangt.

026-design-tools

Vlakke gevelbanier

Deze vlakke gevelbanier wordt (zoals bij een haakse banner systeem) vooral toegepast met verticale doeken. Ze zijn verkrijgbaar tot 250 breed en zijn een mooi alternatief voor een standaard spandoekframe met aluminium buizen. Het doek wordt hier met de rug naar de gevel opgehangen waardoor er maar 1 zijde van de spandoek zichtbaar is.

spandoeken-frames-767_0_xl (1)

Steigerdoeken

Stelligen of steigers kunnen op deze manier gebruikt worden als extra reclameruimte tijdens de werken. deze doeken worden aan de stelling vastgemaakt met rekkers of snelbinders en zijn standaard winddoorlatend. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde formaten dus kunnen ook jouw stelling voorzien van een op-maat-gemaakte steigerdoek! 

026-design-tools

Dranghekdoeken

De naam zegt het al. Deze doeken hebben een ideaal formaat om op te hangen op dranghekkens. Ze zijn voorzien van ringen en worden rondom gelast wat zorgt voor extra stevigheid. U kan kiezen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige doeken waarbij het doek over het hekken wordt heen gehangen.

026-design-tools

Non woven op rol

Non-woven doeken op rol zijn geschikt om over lange afscheidingen of hekkens te hangen en worden vaak voorzien van één logo verspreid over de hele lengte van het doek. Wij bieden deze stof aan op rollen van 25m x 0,75m, waardoor het doek in 1 stuk kan worden opgehangen.

Soltis

Soltis banner

Soltis banners worden gebruikt in gevelbaniersystemen en worden als een lus in het systeem gespannen. De stof is geperforeerd waardoor het minder wind opvangt dan een standaard spandoekstof. Vraag gerust meer info over dit product of bestel meteen jouw spandoek.

Project op maat?

Heeft u specifieke eisen of heeft u graag meer info over één van de bovenstaande producten? 
Aarzel niet en contacteer ons voor meer uitleg. Wij zijn elke weekdag bereikbaar en beantwoorden zo snel als mogelijk al uw vragen. 
U kan ons bereiken op:

Of om gerust langs (liefst op afspraak) in onze vestiging te Molenkouter 116e, 9520 Sint-Lievens-Houtem.